onze visie

Verhuur van topappartementen op een toplocatie.
Wij zijn de link tussen de eigenaar die zijn pand toch nu en dan wenst te verhuren om uit de kosten te komen én de huurder die een subliem appartement zoekt welke volledige in orde is. Elk pand dat wij linken wordt door ons persoonlijk geselecteerd. Wij bieden énkel accomodaties aan waar wij 100 % zeker van zijn dat ze jullie zullen bevallen. Wij zijn aanwezig in Calpe sedert 45 jaar, kennen Calpe door en door en zijn verheugd jullie te kunnen helpen om jullie een onvergetelijke vakantie te bieden.
Zijn er speciale wensen ? Wij zijn het aanspreekpunt tussen u en de eigenaar. Willen jullie nadien een pand kopen ? Ook daar kunnen we jullie helpen en begeleiden. beste dank, Karin marimanundefinedundefined

HUURVOORWAARDEN

- aankomst in het appartement is na 15h00
- vertrek uit het appartement is voorzien om 10h00.
- bij het afsluiten van de huurovereenkomst wordt een voorschot betaald van 40% van de totale huurprijs, waarna deze bindend wordt. Het restant dient betaald te worden 60 dagen voor de gehuurde periode.
- er geldt een huurwaarborg van tussen de 200 en 400 euro, al naargelang de duurte van de gehuurde periode.
- er mag niet onderverhuurd worden.
- elke verblijver moet aangemeld zijn bij opmaak huurcontract door middel van kopie Identiteitskaart.
- de annulatie van de overeenkomst geeft steeds de aanleiding tot verlies van het voorschot. Wanneer de annulatie gebeurt na de 61ste dag voor afreisdatum blijft de ganse huursom verschuldigd. Wel kan in onderling overleg het huurcontract overgedragen worden aan een derde. Het staat de huurders vrij een annulatieverzekering te nemen om het risico te dekken. Denk hierbij aan een No-Go verzekering.
- COVID regeling : indien het verboden is door de regering om naar het buitenland te gaan, en de grenzen gesloten zijn, wordt het voorschot terugbetaald. Indien het afgeraden wordt, en de grenzen zijn open, kan u het contract overdragen aan een andere huurder.
- De huur van een appartement maakt geen deel uit van een pakketreis.
- het appartement moet aan het einde van de huurperiode steeds proper verlaten worden. Er mogen geen etensresten blijven staan. Vuilnis moet weg zijn.
- al naargelang het appartement is er een finale opkuis tussen de 50 en de 90 euro al naargelang het appartement. Gebruik voor lakens en handdoeken is 15 euro per kamer.undefinedundefined